Importera prylar direkt från kinesiska fabriker och sälja dem direkt i ditt hemland med en gigantisk marginal: det här kan vara något mycket lönsamt sätt till att göra affärer. Men att köpa grossistvaror i Kina är inte lika enkelt som att gå till nån butik strax nerför gatan. Kom ihåg till att du utför affärer genom människor halvvägs över alltsammans världen, och det finns massa risker. Inskeppa varor från Kina kan vara en lång process, å tar lätt månader från den första sökningen på en butik tills man får varorna på din tröskel. Man måste inhandla stora mängder för att göra investeringen lönt. När er behållare äntligen kommer fram det sista du vill ha e att hitta på osellerbara varor!

Minimera riskerna med o importera av Kina om man följa nedandstående steg:

Steg 1: Planera En sak som importerar mycket då man importerar ifrån Kina kan vara att fixa en ordentlig plan. Liga inte blott en order och vänta på de bästa; du kommer antagligen att avbryta med felaktiga produkter, elr utan nå produkter alls. Din pryl kan behöva uppfylla vissa hälso- å / lr säkerhetsnormer just för att kunna säljas i ditt hemland, undersök detta i första hand. För det andra, skriv ner i princip alla krav man har personligen, vad bör produktens strl vara? Vilket material tänker användas? Var väldigt bestämd och beakta att varenda detalj kan vara tänkt igenom; Detta kan spara sig många trubbel senare. Vars en del av din plan beräknar ni också era totala landningskostnader för att titta huruvida införsel från Kina är ekonomiskt meningsfullt.

Kliv 2: Leta Det finns 1000tals kinesiska handlare, men det kan fatta lite tid att finna rätt. Dem har webbplatser dit kinesiska leverantörer presenterar dina produkter, som nu är den oftast kända. Påhälsning en branschmässa för att stöta på många möjliga leverantörer via samma yta. Eller hyr sourcing undsättning som har möjlighet hjälpa till på plats genom att hitta en lämplig leverantör. Dessvärre finns det många cheaters så som aktivt försöker lura utländska köpare o betala för varor som troligen de inte kommer att få. Därför lirar det ej roll på vilken sätt du slutar hitta er leverantör, så att länge ni får sin leverantör kontrollerad innan du beställer.

Steg 3: Skaffa När du gott har hittat på en beprövad leverantör datarum vars kan överlämna den produkt du vill hava kan du fortsätta att förhandla om priset och berätta in en beställningsorder. Bestäm vilka betalningsmetod du ska använda å diskutera betalningsvillkoren. Dessa skulle företrädesvis va 30% över förhand och 70% på att behållaren är laddad.

Steg fyra: Kontroller Med det samma när du skickade ordern & gjort någon förskottsbetalning, luta dig icke tillbaka samt slappna av just precis ännu. Vid Kina arbetar tillverkarna direkt i allmänhet genom mycket små marginaler, å det finns en stor bit leverantör såsom inte kommer att skämma iväg från avverkningskostnader, även om ifall de innebär att kvalitetsnormerna sänks. Att ta emot kvalitetsprodukter e därför ditt ansvar! Inneha en officiell kvalitetskontroll gjort minst en gång på produktionsprocessen.

Steg 5: Sända Eftersom din produktion är igång kan du fortsätta anordna logistiken. När du skickar varor internationellt, antingen via flyg eller till sjöss, finns det alltid att förekomma mycket pappersarbete. Först och främst, kontakta din lokala tullkontor för att granska importavgifter och andra importavgifter som du har möjlighet behöva betala. Kontakta därefter en speditör, som vet kan ordna alltsammans frakt- & tullprocessen åt dig. Shoppa innan du förbinder dig över detta allt med en speditör eftersom dem har mycket konkurrens och fraktkostnaden är mycket flexibel.

Så pass här importerar du från Kina i 5 kliv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *